Odgovori na česta pitanja

Vprašanja, ki nam jih stranke zastavljajo dnevno

O Plahtici in naših izdelkih

Kaj je Plahtica, zeliščna kmetija?

Plahtica je moderna zelična kmetija in spletna trgovina, ki nastala na 160 letnem naravnem rastišču zelišča plahtice. Zelišče plahtica je znano kot naravna zaveznica ženskih src. Na naši kmetiji se tako po najvišjih standardih trudimo z ekološko pridelavo več vrst zelišč, iz katerih pripravimo prehranska dopolnila, čaje, izvlečke in soli. Za ljubitelje zelišč pa imamo tudi oglede zeliščnih vrtov in nastanitve v naši kmetiji.

Kje se nahaja kmetija?

Kmetija se nahaja med Šentjurjem in Laškim, natančneje na Blatnem vrhu, na višini 545m. Pri nas imamo zelo rodovitno prst in čist zrak.

Naslov : Blatni vrh 39, 3273 Jurklošter.

Ali so vaši izdelki ekološki?

Da, naši izdelki so ekološko certificirani. Vse sestavine, ki so v izdelkih so iz kontrolirane ekološke pridelave. Sestavine v večini pridobivamo iz našega velikega zeličnega vrta na naši kmetiji.

Kako je z nastanitvijo in ogledi zeliščnih vrtov?

Za ljubitelje narave, zelišč in kulturne krajine imamo pripravljene nastanitve in oglede zeliščnih vrtov. Preživite dan v naravi in se nam pridružite na popotovanju po čudovitem svetu zelišč ter se družite ob poeziji zeliščnih čajev in napitkov.

Informacije/ rezerviraj termin: Karmen 051- 693-464

Ali imajo vaši izdelki kakšne stranske učinke?

Naši izdelki nimajo stranskih učinkov, če se uporabljajo sami, saj gre večinoma za ekološka zelišča, medicinske gobe in izvlečke, ki nimajo nezaželjenih učinkov.

Kako se uživa vaše prehranske dodatke?

Oba prehranska dodatka se uživata zjutraj na tešče s kozarcem vode. Eko vitalna 1 kapsula na dan. Eko Brihta 1-2 kapsule na dan. Za prehranski dodatek Eko Brihto ne priporočamo, da se ga uživa pred spanjem.

Naročila, dostava, pakiranje, vračila, ...

Kako hitro dobim naročene izdelke?

Naročene izdelke lahko pričakujete 1-3 delovne dni od oddanega naročila.

Kakšen je strošek dostave?

Strošek dostave je 3,50 eur. Dostavljamo s Pošto Slovenije.

Kako uveljavljam reklamacijo in vračila?

Reklamacije in vračila uveljavljate na e-naslov: info@plahtica.com.

V e-sporočilo napišite kaj se je zgodilo, lahko tudi priložite sliko. Imamo zelo učinkovito politiko reklamacij in vračil. V primeru vračila blaga to v roku 14 dni od nakupa sporočite in vam z veseljem zamenjamo z novim izdelkom po vaši želji ali vrnemo denar.

Splošne informacije

Kako vas lahko kontaktiram?

Kontaktirate nas kdajkoli v dnevu (24/7) preko emilov: info@plahica.com ali zan@plahtica.com.

Ali preko brezplačne telefonske številke od ponedeljka do petka, med 8 in 17 uro : 051 228 838

Ali so moji osebni podatki varni?

Seveda. Vsi vaši osebni podatki so 100% varni. Uporabljamo SSL certifikat, ki omogoča varno povezavo med strežnikom in obiskovalcem. SSL je varni protokol, preko katerega se pošiljajo podatki. Takšni podatki so zaščiteni z enkripcijo – mehanizmom, ki preprečuje prisluškovanje ter možnost vdora.

Kako lahko plačam v spletni trgovini?

Plačate lahko po predračunu, po povzetju ali preko paypal-a