Odgovori na česta pitanja

Vprašanja, ki nam jih stranke zastavljajo dnevno

O Plahtici in naših izdelkih

Plahtica je moderna zelična kmetija in spletna trgovina, ki nastala na 160 letnem naravnem rastišču zelišča plahtice. Zelišče plahtica je znano kot naravna zaveznica ženskih src. Na naši kmetiji se tako po najvišjih standardih trudimo z ekološko pridelavo več vrst zelišč, iz katerih pripravimo prehranska dopolnila, čaje, izvlečke in soli. Za ljubitelje zelišč pa imamo tudi oglede zeliščnih vrtov in nastanitve v naši kmetiji.

Kmetija se nahaja med Šentjurjem in Laškim, natančneje na Blatnem vrhu, na višini 545m. Pri nas imamo zelo rodovitno prst in čist zrak.

Naslov : Blatni vrh 39, 3273 Jurklošter.

Da, naši izdelki so ekološko certificirani. Vse sestavine, ki so v izdelkih so iz kontrolirane ekološke pridelave. Sestavine v večini pridobivamo iz našega velikega zeličnega vrta na naši kmetiji.

Za ljubitelje narave, zelišč in kulturne krajine imamo pripravljene nastanitve in oglede zeliščnih vrtov. Preživite dan v naravi in se nam pridružite na popotovanju po čudovitem svetu zelišč ter se družite ob poeziji zeliščnih čajev in napitkov.

Informacije/ rezerviraj termin: Karmen 051- 693-464

Naši izdelki nimajo stranskih učinkov, če se uporabljajo sami, saj gre večinoma za ekološka zelišča, medicinske gobe in izvlečke, ki nimajo nezaželjenih učinkov.

Oba prehranska dodatka se uživata zjutraj na tešče s kozarcem vode. Eko vitalna 1 kapsula na dan. Eko Brihta 1-2 kapsule na dan. Za prehranski dodatek Eko Brihto ne priporočamo, da se ga uživa pred spanjem.

Naročila, dostava, pakiranje, vračila, ...

Naročene izdelke lahko pričakujete 1-3 delovne dni od oddanega naročila.

Strošek dostave je 3,50 eur. Dostavljamo s Pošto Slovenije.

Reklamacije in vračila uveljavljate na e-naslov: info@plahtica.com.

V e-sporočilo napišite kaj se je zgodilo, lahko tudi priložite sliko. Imamo zelo učinkovito politiko reklamacij in vračil. V primeru vračila blaga to v roku 14 dni od nakupa sporočite in vam z veseljem zamenjamo z novim izdelkom po vaši želji ali vrnemo denar.

Splošne informacije

Kontaktirate nas kdajkoli v dnevu (24/7) preko emilov: info@plahica.com ali zan@plahtica.com.

Ali preko brezplačne telefonske številke od ponedeljka do petka, med 8 in 17 uro : 051 228 838

Seveda. Vsi vaši osebni podatki so 100% varni. Uporabljamo SSL certifikat, ki omogoča varno povezavo med strežnikom in obiskovalcem. SSL je varni protokol, preko katerega se pošiljajo podatki. Takšni podatki so zaščiteni z enkripcijo – mehanizmom, ki preprečuje prisluškovanje ter možnost vdora.

Plačate lahko po predračunu, po povzetju ali preko paypal-a