Želite shujšati? Potem bi morali vsak dan začeti takole….

jutranja telovadba

Večina ljudi zjutraj zaživi šele po tem, ko si privošči zvrhano skodelico kave. Vendar pozor! Obstaja še en način, ki prebudi celotno telo in vas napolni z energijo. Poleg tega je boljši za vašo postavo, počutje in zdravje.

To je jutranja telovadba, ki prinaša številne pozitivne učinke. Namesto s skodelico kave poskusite dan začeti bolj zdravo – s telovadbo. Samo 10 minut jutranje vadbe je dovolj, da boste dan začeli sveži in polni energije, zagotovo pa to ni edini pozitivni učinek. 

V tem delu dneva namreč lahko porabimo največ kalorij in pokurimo največ maščob, vadba pred zajtrkom pa vse skupaj naredi še bolj učinkovito, kot bi to naredil večerni trening, saj v povprečju izgubite kar za 20 odstotkov več maščobe. Če se odločite za vadbo v jutranjih urah, boste učinkoviteje izgubljali kilograme in poleg tega še poskrbeli za boljši spanec. Boljše bo tudi vaše dnevno razpoloženje, saj se med vadbo sproščajo endorfini. 

Zakaj naj jutranja vadba postane del vašega vsakdana?

  1. Jutranja telovadba bo pospešila vaš metabolizem, ki bo ostal aktiven dalj časa, včasih tudi 24 ur. Zaradi tega bo vaše telo hitreje kurilo kalorije. 
  2. Jutranja telovadba ureja apetit ves dan. Ne samo da manj jemo (telesna aktivnost namreč povzroča povečanje endorfina, ki niža apetit), jemo tudi bolj zdrave obroke.
  3. Z jutranjo telovadbo bo vaše telo dobilo veliko energije in ves dan vas bo spremljal občutek, da ste naredili nekaj zase.
  4. Zaradi tega bodo vaše misli bolj jasne in ne bo vam treba čakati na kavo, da lahko začnete razmišljati. 
  5. Bolje se boste počutili, imeli boste več energije in za vadbo boste pripravljeni, ko se boste zbudili.
  6. Redna telovadba izboljšuje kakovost spanja, ki ga boste potrebovali manj kot sicer. 

Po jutranji telovadbi pa priporočamo, da nadaljujete z 1 kapsulo/na dan vsakodnevne uporabe našega ekološkega prehranskega dodatka za vitalnost Eko vitalna z zvrhanim kozarcem vode. Kot že rečeno Eko vitalna na naraven način pomaga pri izločanju toksinov in vode, topljenju maščob, zniževanju ravni sladkorja v krvi ter holesterola. Potem pa kar veselo na zajtrk.

P.S Za dobre razultate pri Eko vitalni ne pozabite, da je priporočena uporaba najmanj 3-6 mesecev.

Preberite tudi: 5 živil, ki pomagajo pri hujšanju